Assalamu Alaikum!

Here, we’ll be documenting our weekly lesson plans and activities. This class is currently conducted in Atlanta, GA. The class currently has about 70 girls between the ages of 10-18 enrolled. As a service to the community, we’ll be posting our weekly lesson plans, powerpoints, and class discussions or activities.

Right now, the class is held on Saturdays from 10am to 2pm. The general schedule is:

Time Session
9:55 – 9:59 (4 min) Surah Fatihah and Labbaik
9:59- 10:00 (1 min) Labaik
10:00-10:10 (10 min) Welcome and Roll Call
10:10 – 10:20 (10 min) Dua
10:20 – 11:15 (55 min) Tafseer Session I
11:15 – 11:25 (10 min) Recap
11:25 – 11:50 (25 min) New Dua + Tajweed + Announcements
11:50 – 12:10 (20 min) Break
12:10 – 12:45 (35 min) Groups
12:45 – 1:45 (60 min) Tafseer Ses
1:45 – 2:00 (15 min) Recap , end dua and closing